Bluza medicala dama BBc-line I Plus

SKU: fbbcl_bluza1+
92,19 RON

Prezentare generala

Dezvoltata pe baza bluzei medicale de dama BBc-line, acest model aduce un plus de eleganta pastrand croiala comoda si lejera. Cu un material de calitate superioara, amestec special de bumbac 97% cu elastan 3%, uniformele sunt special dedicate utilizarii in sala de operatii.
Se pot realiza la solicitare (fara cost aditional) - diferite combinatii de culori - pentru aceasta contactati-ne la adresa office@medfit.ro sau la numerele de telefon din pag. de contact.
Precizam faptul ca monitorul poate distorsiona usor nuanta reala, ea poate fi ori mai deschisa ori mai inchisa.
Material: bumbac 97% + 3% elastan, 200g/m2.
Temperatura maxima de spalare: 60 ┬░C
92,19 RON
Dezvoltata pe baza bluzei medicale de dama BBc-line, acest model aduce un plus de eleganta pastrand croiala comoda si lejera. Cu un material de calitate superioara, amestec special de bumbac 97% cu elastan 3%, uniformele sunt special dedicate utilizarii in sala de operatii. Se pot realiza la solicitare (fara cost aditional) - diferite combinatii de culori - pentru aceasta contactati-ne la adresa office@medfit.ro sau la numerele de telefon din pag. de contact. Precizam faptul ca monitorul poate distorsiona usor nuanta reala, ea poate fi ori mai deschisa ori mai inchisa. Material: bumbac 97% + 3% elastan, 200g/m2. Temperatura maxima de spalare: 60 ┬░C

La produs exista posibilitatea de personalizare - brodat - exemple:

 • Broderii 1
 • Broderii 2
 • Broderii 3
 • Broderii 4
 • Costume medicale medfit broderie 1
 • Costume medicale medfit broderie 2
 • Costume medicale medfit broderie 3
 • Uniforme medicale medfit broderie 1
 • Uniforme medicale medfit broderie 2
 • uniforme medicale medfit brodate
 • uniforme medicale medfit brodate
 • uniforme medicale medfit brodate

Pentru a solicita personalizarea produselor, dupa efectuarea comenzii, trebuie sa trimiteti un mail la adresa office@medfit.ro cu detalii. In acest moment colaboram cu un atelier specializat in acest tip de operatiune, se poate opta pentru brodarea unui nume, functie, sigla de institutie, firma, etc. Costul va fi comunicat dupa consultarea firmei colaboratoare (depinde de dimensiunile si complexitatea siglei/textului). Pentru un nume simplu, pe 2 randuri - costul este 21 lei+TVA. Aceasta operatiune implica alocarea unui interval de timp suplimentar fata de cel comunicat dupa efectuarea comnenzii - colegii de la atelierul de brodat trebuie sa efectueze operatiunea individual, ceea ce necesita timp. Va multumim pentru intelegere.

Recenzii client

Excelent Scris de Elena
Acorda un rating
Materialul este foarte placut la atingere si ma simt foarte bine. Recomand produsele medfit :) (Postat la data 12.06.2017)

Scrie propria ta recenzie

Scrieţi o recenzie despre: Bluza medicala dama BBc-line I Plus

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acorda un rating

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

 
Loading...