Saboti medicali Wock SANUS

SKU: wock_sanus

169,29 RON

86,29 RON

Prezentare generala

Sabotii medicali Wock SANUS sunt usori, cu talpa fabricata din pluta, un material organic reciclabil ce permite acestui model sa se muleze pe talpa dvs asigurand un confort maxim. Cu Sanus nu renuntati la forma ergonomica si in acelasi timp sunteti la moda.
Bareta este ajustabila, talpa acoperita cu piele naturala, in timp ce pluta reduce impactul mersului pe jos. Designul este conceput astfel incat sa reduca riscul alunecarii.

169,29 RON

86,29 RON

SANUS este o sanda destinată, mai ales, profesioniştilor din domeniul wellness şi cosmetic. Talpa fabricată din plută, un material organic şi reciclabil, permite acestui model să se muleze pe piciorul d-voastră, asigurând, astfel, confort maxim. DESCRIERE: Cu Sanus nu renunţaţi la forma ergonomică naturală, iar în acelaşi timp sunteţi la modă. CARACTERISTICI: Talpa - Fabricată din plută, un material natural şi biodegradabil, care dispune de o capacitate ridicată de a reduce impactul şi de a se adapta la forma piciorului. Baretă ajustabilă - Permite ajustarea mărimii sandalei în raport cu lăţimea piciorului. Anti-alunecare - Designul acestui model reduce riscul alunecării. Piele - Talpa acoperită cu piele naturală oferă confort picioarelor. UTILIZATORI: Sanus este ideal pentru profesioniştii care petrec multe ore în picioare, iar, prin urmare, resimt o oboseală a picioarelor şi a corpului, în general, precum: - Instituţii medicale - SPA - Cosmetică/Saloane de înfrumuseţare -Industria alimentară - Catering. STANDARDE TEHNICE: Dosar tehnic de auto-certificare în baza directivei 89/696/CEE. SATRA SATRA TM 144:2011. Frecare (rezistenţă la alunecare) încălţămintei şi a podelelor. SPECIFICAŢII TEHNICE: Rezistenţă la alunecare, Rezistenţă la abraziune, Reciclabil. MATERIALE: Modelul Sanus este fabricat din PLUTĂ PU, un material care reduce impactul, este uşor, moale, elastic, iar totodată rezistent la umiditate, fiind perfect pentru utilizare profesională. În plus, acest material permite acestui model, in ciuda utilizării continue, să se adapteze formei piciorului, oferind suport excelent datorită structurii modelului Sanus.

Recenzii client

slapi de clinica Scris de ioana
Acorda un rating
Comozi ,eleganti ,pune in evidenta planta piciorului. (Postat la data 12.06.2017)

Scrie propria ta recenzie

Scrieţi o recenzie despre: Saboti medicali Wock SANUS

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Acorda un rating

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.